Get Adobe Flash player

Knjiga gostov


Prosimo, da vpišete vaše pohvale, kritike, predloge..., kar nam bo pomagalo, da postanemo še boljši, zanimivešji, zabavnejši, torej taki, da vam bo z nami čas še prijetneje mineval Smile.


Subject *
Ime
E-naslov
Vsebina *
Slikovno preverjanje * Captcha slikaPonovno naloži sliko
   
 

Gost: MARIJA

Lep večer sva s kolegico preživeli ob vaši predstavi, zanimivi ste zaradi narečja, ki ga uporabljate, ostanite takšni naprej.

Veliko uspehov vam želiva, zagotovo se udeleživa naslednje predstave, to rabimo.

Hvala vam!

Četrtek, 24 Marec 2011

Vojko: Murska Sobota

Z ženo sva z zanimanjem prebrala oglas, katerega sva dobila v nabilralnik in v hipu sva se odločila za ogled Vaše predstave. Zaradi nezmožnosti organizirati dostopa do predstacitvenih kart sem odšel po karte na dan predstave ob 14.50 uri, saj se prodaja vrši od 15 ure naprej. ASkoraj razočaran, da je bila predstava ob 19 uri že razprodana, za predstavo ob 17 uri pa je bilo na razpolago še manj kot 4 karte, saj je bila dvorana tudi za ta trmin polno zasedena. Ker žena opravlja svoj s.p. do 18 ure sem brez vprašanja kupil dve karti, ker ima žena 3 marca roj, dan nisem razm,išljal o posledicah predčasnega odhoda z svoge dela. Vtopnici, katere sem kupil sva z veseljem in z zadovoljstvom izkoristila, saj nama je bila zgodba v vseh dejanjih zanimiva in dobro poznana. V veliko veselje mi je bilo na koncu, da sem lahko z nastopajočima ki sta me fascinirali z govorom in samo igro tudi zaplesal. Hvala vsem za lep in spominski večer.

Torek, 01 Marec 2011

 

Prikaži število 
Powered by Phoca Guestbook